Neutrogena<sup>®</sup> <br>Clear & Defend+ <br>Facial Wash | Neutrogena

Neutrogena<sup>®</sup> <br>Clear & Defend+ <br>Facial Wash

Neutrogena®
Clear & Defend+
Facial Wash

Olemme yhdistäneet eräitä ihonhoidon parhaita ainesosia Clear & Defend+ -sarjaamme. Yhdessä ihotautilääkäreiden kanssa kehitetty Clear & Defend+ Facial Wash -pesuneste sisältää tehokkaan yhdistelmän BHA-, AHA- ja PHA-happoja: salisyylihappoa, glykolihappoa ja glukonolaktonia.

  • Salisyylihappo (BHA) syväpuhdistaa ja auttaa ehkäisemään finnejä.
  • 4 % AHA- ja PHA-happojen yhdistelmä:
  • 2 % glykolihappo (AHA) kuorii ihoa ja auttaa häivyttämään finnien jättämiä värillisiä jälkiä.
  • 2 % glukonolaktoni (PHA) auttaa silottamaan ihoa.

Puhtaampi ja terveemmän näköinen iho vain yhdessä viikossa.* Hajustamaton.

*Itsearviointi, 97 käyttäjää

200 ml

Kierrätysohje: Pullo on valmistettu muovista ja sen voi lajitella muovinkeräykseen. Pumppu lajitellaan sekajätteeseen.

Laita tuotetta käsiin, lisää vettä ja hiero hellävaraisesti kosteille kasvoille. Huuhtele huolellisesti. Aloita yhdellä kerralla päivässä, sitten halutessasi nosta käyttökertoja kahteen. Mikäli iho kuivuu tai kuoriutuu, vähennä käyttöä yhteen kertaan päivässä tai joka toiseen päivään.

Vältä tuotteen joutumista silmiin. Sisältää AHA-happoa, joka voi lisätä ihon herkkyyttä auringolle ja ihon palamisen riskiä. Käytä aurinkosuojavoidetta ja vältä auringolle altistumista tuotetta käytettäessä ja viikko sen jälkeen.

[PR-0003197]
Aqua, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Sorbitol, Glycolic Acid, Gluconolactone, Sodium Hydoxide, Salicylic Acid*, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Potassium Acrylates Copolymer, Disodium EDTA, Citric Acid, Sodium Bicarbonate.
*Keratolyyttinen ainesosa

Kun muutamme tuotteiden koostumuksia, saattaa kauppojen hyllyiltä löytyä jonkin aikaa tuotteita eri ainesosaluettelolla kuin mitä nettisivuilla kerrotaan. Tarkista sen vuoksi pakkauksesta todellinen sisältö.