Neutrogena<sup>®</sup> <br>Clear & Defend+ Daily Serum | Neutrogena

Neutrogena<sup>®</sup> <br>Clear & Defend+ Daily Serum

Neutrogena®
Clear & Defend+ Daily Serum

Olemme yhdistäneet eräitä ihonhoidon parhaita ainesosia Clear & Defend+ -sarjaamme. Yhdessä ihotautilääkäreiden kanssa kehitetty, päivittäiseen käyttöön sopiva Clear & Defend+ Daily Serum -seerumi sisältää tehokkaan yhdistelmän BHA-, AHA- ja PHA-happoja: salisyylihappoa, glykolihappoa, mantelihappoa ja glukonolaktonia.

 • Salisyylihappo (BHA) syväpuhdistaa ja auttaa ehkäisemään finnejä.
 • 10 % AHA- ja PHA-happojen yhdistelmä:
 • 5 % glykolihappo (AHA) nopeuttaa ihon pintasolujen uusiutumista¹ auttaen häivyttämään finnien jättämiä värillisiä jälkiä.
 • 2,55 % mantelihappo (AHA) edistää ihon luonnollista uusiutumista ja auttaa lisäämään ihon hehkua.
 • 2,45 % glukonolaktoni (PHA) auttaa puhdistamaan ihohuokosia ja silottamaan ihoa.
 • Puhtaampi ja terveemmän näköinen iho vain yhdessä viikossa.² Kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa. Kliinisesti todistettu teho. Hajustamaton.

  Öljytön, ihohuokosia tukkimaton koostumus.

  ¹ in vitro

  ² Itsearviointi, 67 käyttäjää

  30 ml

  Kierrätysohje: Tuubi ja korkki on valmistettu muovista, ja ne voi lajitella muovinkeräykseen toisistaan irrotettuna. Ulkopakkaus lajitellaan kartonginkeräykseen.

Uusien käyttäjien tulee käyttää tuotetta pienille ihoalueille ensimmäisten 3 päivän ajan. Jos ihoärsytystä ei synny, levitä puhdistetuille kasvoille ohut kerros kerran päivässä, sitten halutessasi nosta käyttökertoja kahteen päivässä. Mikäli iho kuivuu tai kuoriutuu, vähennä käyttöä yhteen kertaan päivässä tai joka toiseen päivään.

Vältä tuotteen joutumista silmiin. Sisältää AHA-happoa, joka voi lisätä ihon herkkyyttä auringolle ja ihon palamisen riskiä. Käytä aurinkosuojavoidetta ja vältä auringolle altistumista tuotetta käytettäessä ja viikko sen jälkeen.

[PR-0002461] Aqua, Propylene Glycol, Glycolic Acid, Dimethicone, Sodium Hydroxide, Mandelic Acid, Gluconolactone, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Salicylic Acid*, t-Butyl Alcohol, Dimethicone Crosspolymer, Polyacrylate Crosspolymer-6, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, Disodium EDTA.

*Keratolyyttinen ainesosa

Kun muutamme tuotteiden koostumuksia, saattaa kauppojen hyllyiltä löytyä jonkin aikaa tuotteita eri ainesosaluettelolla kuin mitä nettisivuilla kerrotaan. Tarkista sen vuoksi pakkauksesta todellinen sisältö.