VISIBLY CLEAR® Pink Grapefruit | Neutrogena

Kuka väittää, etteivät tehokkaat puhdistustuotteet epäpuhtauksia vastaan voisi tuoksua hyviltä?

 

Tehokkaissa epäpuhtaan ihon hoitotuotteissa on oltava voimakas haju, jotta finnit todella lähtevät, eikö? Väärin! Ei ainakaan  NEUTROGENA VISIBLY CLEAR® Pink Grapefruit -sarjassa, jossa yhdistyvät erittäin tehokkaat epäpuhtauksien poistoon tarkoitetut ainesosat ja ihanan raikas verigreipin tuoksu, joka virkistää mieltäsi. NEUTROGENA® VISIBLY CLEAR® Pink Grapefruit -tuotteissa hyödynnetään ainutlaatuista  MICROCLEAR®-teknologiaa, joka auttaa vähentämään epäpuhtauksia ja ennaltaehkäisee uusien syntymistä kolmella tavalla.

Käytä puhdistustuotetta, joka sopii parhaiten epäpuhtauksille alttiille ihollesi:
VISIBLY CLEAR® Pink Grapefruit Facial Wash rasvoittuvalle iholle, VISIBLY CLEAR® Pink Grapefruit Daily Scrub tukkeutuneelle iholle (kuorivat mikrorakeet syväpuhdistavat ihohuokosia), VISIBLY CLEAR® Pink Grapefruit Cream Wash vähemmän rasvoittuvalle, herkemmälle iholle ja niille, jotka pitävät  täyteläisemmästä koostumuksesta.

Käytä lisäksi VISIBLY CLEAR® Pink Grapefruit Oil-Free Moisturiser -kosteusvoidetta, koska myös epäpuhtauksille altis iho tarvitsee kosteutusta. Tämä kosteusvoide on öljytön, ja sen MICROCLEAR®-teknologia auttaa pitämään ihon raikkaampana ja pehmeämpänä.

Patentoitu MICROCLEAR®-teknologia toimii kolmella tavalla

Auttaa poistamaan talia

Auttaa vähentämään finnejä nopeasti vaikuttamalla bakteereihin, jotka aiheuttava epäpuhtauksia

Mahdollistaa salisyylihapon pääsyn syvälle ihohuokosiin.