NORWEGIAN FORMULA | Neutrogena

Valitse NEUTROGENA NORWEGIAN FORMULA® -valikoimasta käsi- ja vartalotuotteet kuivan ihon välittömään ja pitkäkestoiseen lievitykseen.

Norwegian Formula -tuotteissa on tehokkaasti kosteutta säilyttävää glyseriiniä, joka sitoo kosteutta ilmasta ja syvältä ihosi luonnollisista kosteusvaroista. Glyseriini yhdessä ihoa pehmentävien ainesosien kanssa auttaa säilyttämään kosteutta siellä, missä sitä tarvitaan, eli ihon ylimmissä kerroksissa, antaen pitkäkestoista helpotusta kuivimmallekin iholle.

NEUTROGENA NORWEGIAN FORMULA® Hand Cream on käsivoiteiden klassikko, joka on ollut Euroopan markkinoilla jo 40 vuotta. Käsivoiteessa on lähes 40 % glyseriiniä – paljon enemmän kuin monissa muissa kosteuttavissa käsivoiteissa. Tämän ansiosta vain pisara tehokasta voidetta riittää kosteuttamaan kuivimmatkin kädet.

Käytä Deep Moisture -vartalovoiteita päivittäin kosteuttamaan kuivaa ihoa sekä Intense Repair vartalovoidetta erittäin kuivalle iholle, joka tarvitsee erityistä hoitoa. Käytä huulille NEUTROGENA NORWEGIAN FORMULA® Lipcare -huulivoidetta, joka hoitaa ja suojaa myös erittäin kuivia huulia.

NEUTROGENA NORWEGIAN FORMULA® – tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita jopa erittäin kuivalle iholle.

 

Kuinka se toimii?

IHOA PEHMENTÄVÄT AINESOSAT

Luovat suojaavan kalvon estämään kosteuden liiallista haihtumista ja säilyttämään kosteutta ihossa.

KOSTEUTTA SITOVAT AINESOSAT

Glyseriini imeytyy ihoon hyvin, ja se sitoo kosteutta ympäristöstä sekä ihon syvemmistä kerroksista varastoidakseen kosteuden ihon pintakerrokseen, orvasketeen (epidermis).